Location

Franklinstraat 1-A, 2691 HB 's-Gravenzande

Telefoonnummer

085 483 0801

Bouwkundige Keuring Perfectkeur

Bouwkundige Keuring Perfectkeur, Hoe Duur Is Een Bouwkundige Keuring

Als je de staat van de woning wilt weten dan kun je een bouwkundige keuring bij Perfectkeur aanvragen. Er zijn meerdere organisaties in Nederland die dergelijke keuringen uitvoeren, op deze pagina kijken we wat een Perfectkeur bouwkundige keuring inhoudt en wat de kosten zijn. Daarnaast leggen we uit hoe de Perfectkeur bouwtechnische keuring afwijkt van de standaard methode.

Wat is bouwkundige keuring Perfectkeur?

Perfectkeur is een bedrijf dat bouwkundige keuringen uitvoert in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Ridderkerk met specialisten door heel Nederland die een breed scala aan diensten uitvoeren. Een bouwkundige keuring is een inspectie van een woning of ander vastgoed om de technische staat en eventuele gebreken vast te stellen. Tijdens de keuring zal een deskundige inspecteur het gebouw grondig onderzoeken en een rapport opstellen dat inzicht geeft in de huidige conditie van het vastgoed.

De Perfectkeur bouwkundige keuring kan potentiële kopers of eigenaars helpen om een goed beeld te krijgen van eventuele problemen of tekortkomingen in het gebouw voordat ze een aankoop doen. Dit kan belangrijk zijn om onverwachte kosten voor reparaties of onderhoud in de toekomst te voorkomen.

De bouwkundige keuring van Perfectkeur wordt aanbevolen wanneer je overweegt een woning te kopen of verkopen. Het resulterende bouwkundige rapport biedt u een uitgebreid inzicht in eventuele bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud van de woning. Dit rapport voldoet aan de vereisten voor de Nationale Hypotheek Garantie en NWWI. Het is op een duidelijke en begrijpelijke manier geschreven en bevat foto’s voor elk relevant aspect van de bouwkundige staat van de woning.

Een bouwkundige keuring van Perfectkeur kost 399 euro op basis van de standaard voorwaarden. De prijs kan afwijken voor de individuele woning. Informeer naar de mogelijkheden.

Wanneer heb je een bouwkundige keuring nodig?

De meest voorkomende situaties waarin je een bouwkundige keuring nodig hebt zijn:

  1. Bij de aankoop van een woning: Als je van plan bent een huis te kopen, dan kan een bouwkundige keuring je helpen om inzicht te krijgen in de technische staat van het pand voordat je een aankoop doet. Het kan eventuele verborgen gebreken, onderhoudsproblemen en potentiële kosten voor reparaties onthullen.
  2. Bij de verkoop van een woning: Als verkoper kun je een bouwkundige keuring laten uitvoeren om potentiële kopers meer vertrouwen te geven in de staat van de woning. Dit kan helpen om de verkoop te vergemakkelijken en discussies over prijsaanpassingen te voorkomen.
  3. Bij het plannen van renovaties: Als je van plan bent om ingrijpende renovaties uit te voeren, dan kan een bouwkundige keuring aan het begin van het project helpen om bestaande problemen te identificeren en ervoor te zorgen dat het gebouw geschikt is voor de geplande werkzaamheden.
  4. Voor verzekeringsdoeleinden: Sommige verzekeraars kunnen een bouwkundige keuring vereisen voordat ze een polis verstrekken. Dit is met name relevant bij oudere gebouwen of gebieden met specifieke risico’s.
  5. Als onderdeel van regelmatig onderhoud: Periodieke bouwkundige keuringen kunnen helpen bij het proactief identificeren van mogelijke problemen voordat ze ernstiger worden, waardoor je op lange termijn kosten kunt besparen.

Een bouwkundige keuring zal doorgaans geen esthetische beoordeling zijn, maar richt zich op de technische aspecten van een gebouw. Het kan je waardevolle informatie verschaffen om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot vastgoedtransacties, onderhoud en renovatieprojecten.

Zo werkt een Perfectkeur bouwkundige keuring

Tijdens de bouwkundige inspectie begeleidt een inspecteur je door alle ruimtes in de woning en controleert tevens de buitenzijde van het pand. De inspecteurs zijn uitgerust met een ladder die een maximale lengte van 6 meter heeft, om bijvoorbeeld daken en goten te inspecteren. Ook wordt de kruipruimte geïnspecteerd, indien dit veilig uitvoerbaar is.

Zo werkt een Perfectkeur bouwtechnische keuring

In de praktijk worden de termen ‘bouwkundig’ en ‘bouwtechnisch’ regelmatig door elkaar gebruikt. Er zijn echter wel enkele nuanceverschillen. De Perfectkeur bouwtechnische keuring wijkt iets af van de ‘standaard’ bouwkundige keuring van Perfectkeur. Het tarief ligt wat hoger en op de website wordt de informatie in de Engelse taal aangeboden. Dit heeft ermee te maken dat er steeds meer expats zijn die behoefte hebben aan een Perfectkeur bouwtechnische keuring.

Wat kun je verwachten van dit technische inspectie- en inspectierapport? Het betreft een beperkte, niet-ingrijpende beoordeling van de staat van een woning. Onze technische inspecties worden uitgevoerd door een inspecteur. Deze inspecteur heeft de opleiding en certificering om dit soort inspecties uit te voeren. Onze inspecteurs stellen een volledig en uitgebreid rapport op van hun bevindingen en leveren dit aan de klant. Je kunt deze kennis gebruiken om de juiste beslissingen te nemen over een vastgoed aankoop.

Dit technisch inspectierapport in het Engels ontwikkeld. In de meeste gevallen kan de Perfectkeur bouwtechnische keuring door een inspecteur worden uitgevoerd met een goede kennis van de Engelse taal, zodat je gemakkelijk kunt communiceren en vragen kunt stellen tijdens de inspectie van de nieuwe woning. Er zijn daarnaast ook medewerkers op het kantoor die Engels spreken, bijvoorbeeld voor vragen over structurele problemen met vastgoed. Het is aanbevolen om de inspecteur tijdens de inspectie te vergezellen.

De Perfectkeur bouwtechnische keuring kost standaard 465 euro en wordt in de Engelse taal aangeboden.

Alternatieven voor Perfectkeur bouwkundige keuring

Perfectkeur is slechts een van de vele bedrijven die bouwkundige keuringen aanbieden, en de specifieke diensten en prijzen kunnen variëren. Als je geïnteresseerd bent in het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring door Perfectkeur, dan kun je contact opnemen met het bedrijf voor meer informatie over de diensten, prijzen en beschikbaarheid.

Bouwkundig consult

De bouwkundige keuring van Perfectkeur wordt vaak gebruikt om bijvoorbeeld een hypotheek aan te vragen of voor andere externe partijen. Een huiseigenaar die meer wil weten over de staat van een woning of verbeterpunten kan kiezen voor het bouwkundig consult.

Perfectkeur biedt een oplossing voor het inhuren van bouwkundige expertise via een bouwkundig consult. Dit consult is speciaal bedoeld voor deskundig advies en beoordeling van diverse bouwkundige kwesties. Een bouwkundig expert komt ter plaatse om je te assisteren bij specifieke bouwkundige problemen. Denk hierbij aan vochtproblemen, scheurvorming, onvolledige oplevering van renovatiewerkzaamheden en tal van andere bouwkundige kwesties.

Een ervaren inspecteur bezoekt de locatie om de situatie visueel te beoordelen en de oorzaak van het bouwkundige probleem vast te stellen. Je ontvangt advies over zowel de oorzaak als de benodigde herstelwerkzaamheden voor het bouwkundige gebrek. In het geval van een consult inclusief rapportage, ontvang je ook een rapport waarin een schatting van de herstelkosten is opgenomen.

De tarieven voor een bouwkundig consult beginnen bij een mondeling consult vanaf 195 euro, inclusief rapportage vanaf 345 euro of een uitgebreid onderzoek met een prijs op aanvraag.

Andere diensten van Perfectkeur

Perfectkeur levert naast de bouwkundige en bouwtechnische keuring ook gerelateerde diensten waaronder een energielabel keuring, betonrot inspectie en energie bespaar advies. Naast diensten voor consumenten zijn er eveneens diensten voor zakelijke opdrachtgevers en zakelijke panden. Ook voor asbest gerelateerde zaken kun je hier terecht, kijk op de website voor meer informatie en de huidige tarieven.

Leave a Reply